El PSC acusa Junqueras de voler “desacreditar” Illa amb el cas Koldo per “por”

Parlon defensa la "gestió immaculada" del líder dels socialistes catalans quan era ministre de Sanitat

La nova portaveu del PSC, Núria Parlon, en roda de premsa (ACN)

El PSC ha acusat el líder d’ERC, Oriol Junqueras, de voler “desacreditar” la figura del candidat al 12-M, Salvador Illa, amb el cas Koldo perquè “li tenen una mica de por”. Així ho ha assegurat aquest dilluns la portaveu dels socialistes catalans, Núria Parlon, després que el republicà hagi avisat que la corrupció serà “línia vermella” per pactar amb el PSC si es demostren vincles entre Illa i l’exassessor de l’exministre José Luis Ábalos, Koldo García.

En roda de premsa després de la reunió executiva del partit, Parlon ha defensat la “gestió immaculada” d’Illa quan era ministre de Sanitat i ha retret als seus contrincants que “no tenen res més a aportar en la campanya que desacreditar la seva imatge”. “És trist que no tinguin propostes a fer i sempre treguin la corrupció en campanya electoral”, ha criticat la portaveu del PSC.

Davant les afirmacions de Junqueras, Parlon ha rebatut que el seu partit “mai no ha posat línies vermelles” a l’hora d’arribar a acords de governabilitat, i ha reiterat la seva disposició a l’entesa amb totes les formacions, excepte amb l’extrema dreta de Vox i Aliança Catalana. “Des de l’inici Illa ha dit que l’única línia vermella és qui fomenta el discurs d’odi i el plantejament en contra de la defensa dels drets humans”, ha insistit la socialista.

(Visited 48 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari