Com ha aconseguit l’èxit el Partit Comunista de la Xina?

Aquest 1 de juliol es compleix el 103è aniversari de la seva fundació

Hu Aimin

Enguany es compleix el 103è aniversari de la fundació del Partit Comunista de la Xina (PCX). Durant més de 100 anys, el PCX ha unit i conduït el poble xinès de totes les ètnies en el suport en els seus propis esforços i en la lluita incansable per la prosperitat de la pàtria, per la qual cosa la nació xinesa ha acollit l’adveniment d’un gran salt–de posar-se dempeus a una modesta prosperitat i a una naixent fortalesa– i ha aconseguit brillants resultats que han atret l’atenció mundial, i ha acumulat inestimables “claus per a l’èxit”.

El PCX mai no ha oblidat la història

El PCX es va fundar el 1921, destacat entre diferents i molt variades alternatives polítiques, en la lluita per la independència nacional, l’alliberament i la revitalització, i va establir la nova Xina el 1949. El PCX insisteix a explorar i formar un camí correcte d’acord amb les condicions nacionals i a seguir fermament el camí del socialisme amb peculiaritats xineses. Fent una mirada retrospectiva, el PCX va unir i va conduir el poble xinès en l’avanç amb esperit puixant, complint l’objectiu de lluita fixat per al primer centenari, culminant la construcció integral d’una societat modestament acomodada en l’extens territori xinès, resolent històricament la qüestió de la pobresa absoluta.

La Xina es troba ara en una nova etapa de desenvolupament, està portant a la pràctica una nova concepció de desenvolupament, està construint un nou patró de desenvolupament, està promovent el desenvolupament d’alta qualitat, amb la finalitat d’avançar cap a l’objectiu de lluita fixat per al segon: culminar la construcció integral d’un poderós país socialista modern. La història ha evidenciat plenament que sense el PCX no hauria existit la Nova Xina ni podria haver-hi una gran revitalització de la nació xinesa. Tant la història com el poble han triat el PCX. De cara al futur, el PCX posa la història com a mirall, de manera que, amb més fermesa i consciència, en la nova expedició, té ben presents les aspiracions fundacionals del partit i la seva missió, i obre belles perspectives.

El PCX sempre s’ha recolzat en el poble

El país és el poble i el poble és elpaís. Xi Jinping, el secretari general del Comitè Central del PCX, indica que les arrels i el flux vital del PCX és el poble. De fet, una vegada nascut, el PCX va determinar com a aspiració fundacional i missió seva la cerca de la felicitat del poble xinès i la consecució de la revitalització de la nació xinesa. Segons moltes conclusions d’enquestes occidentals, la satisfacció del poble xinès amb el Govern de la Xina i el PCX s’ha mantingut superior al 90% en els últims anys.

Els fets han demostrat plenamentque el PCX garanteix realment un desenvolupament fet per al poble, recolzat en ell i els fruits del qual comparteix. Per tant,el PCX no sols s’ha guanyat el suport sincer del poble xinès, sinó que també continua aconseguint forces inesgotables del poble per seguir endavant. De cara al futur, el PCX continuarà situant-se en la posició del poble, implementant la línia de masses del partit, aplicant la concepció del desenvolupament centrada en el poble, i desenvolupant la democràcia popular de tot el procés, en continu i incansable esforç de donar concreció a l’aspiració del poble a una vida millor.

El PCX sempre ha abraçat el món

Els països no són un “vaixell petit” independent en la mar sense fi, sinó un “vaixell gegant” conjunt. El PCX compta amb una visió internacional, no només treballa per la felicitat del poble xinès i la revitalització de la nació xinesa, sinó també pel progrés de la humanitat i la gran harmonia del món. Durant els últims 70 anys des de la fundació de la República Popular de la Xina, especialment durant els últims 40 anys de la reforma i l’obertura, la Xina ha acollit el món amb els braços oberts i ha brindat als països més oportunitats de mercat, d’inversió i de creixement per aconseguir el desenvolupament comú.

La contribució de la Xina al creixement econòmic mundial durant aquests anys ha estat del voltant del 30%. En l’actualitat, enfront de l’entorn internacional farcit de canvis i turbulències, sota el lideratge del PCX, la Xina seguirà amb perseverança el camí del desenvolupament pacífic, enarborant la bandera de la pau, el desenvolupament, la cooperació i el benefici compartit, impulsant la construcció d’un nou tipus de relacions internacionals, oposant-se a l’hegemonisme.

La pràctica ha demostrat plenament que la Xina és i serà fermament una força de pau, estabilitat i progrés per al món. De cara al futur, la Xina continuarà promovent la construcció de la comunitat de futur compartit de la humanitat i el desenvolupament d’alta qualitat de la construcció conjunta de la Franja i la Ruta, persistirà en la convivència en pau i la cooperació guanyar-guanyar amb tots els països.

La Xina sempre ha estat una constructora de la pau mundial, una contribuïdora al desenvolupament global i una defensora de l’ordre internacional. En la nova expedició, sota l’orientació del PCX, la Xina està impulsant la gran revitalització de la nació xinesa amb la modernització xinesa. El desenvolupament de la Xina és un desenvolupament obert, l’oportunitat de la Xina és l’oportunitat del món. La part xinesa està disposada a treballar juntament amb Espanya, en particular amb Catalunya, per construir la comunitat de futur compartit de la humanitat, afrontar els reptes globals, amb la finalitat de navegar en el vaixell gegant del desenvolupament de la humanitat cap a un futur més esplendorós.

(Visited 128 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari