Rovira avisa el PSC i Junts: “A finals de juliol s’acaba el temps per arribar a un preacord amb ERC”

La secretària general republicana reitera que "la carpeta prioritària" és la negociació d'un concert català

La secretària general d'ERC, Marta Rovira, intervenint a la reunió del Consell Nacional dels republicans per videoconferència (Marc Puig, ERC)
La secretària general d'ERC, Marta Rovira, intervenint a la reunió del Consell Nacional dels republicans per videoconferència (Marc Puig, ERC).

ERC ja té en marxa negociacions tant amb el PSC com amb Junts per a una hipotètica investidura, però avisa que el termini per a tancar un eventual preacord finalitza a finals de juliol. Així ho ha assegurat aquest dissabte la secretària general del partit, Marta Rovira, en una intervenció telemàtica davant del Consell Nacional, on ha justificat que les seves bases han de tenir marge per debatre internament els termes d’un possible pacte.

Rovira ha situat la negociació d’un concert econòmic com la “carpeta prioritària” i ha defensat que no requereix “temps” ni “treball tècnic”, sinó “voluntat política”. Si no hi ha aquest principi d’entesa, la dirigent republicana els ha instat a explorar altres possibles sumes al Parlament.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Rovira avisa el PSC i Junts: “A finals de juliol s’acaba el temps per arribar a un preacord amb ERC””

  1. ERC quiere presidir el nou tripartito. No puede prescindir de los salarios que perciben de la Gencat (nóminas, asesores, subvenciones).
    Y Montilla le dijo a Zapatero No, en dar paso a Más. “Somos otro partido” Illa, no se lo puede decir: hay mucho PSC colocado en empresa pública: presidiendo, consejeros, cargos de confianza, interinos…de difícil otra colocacion.

    Respon

Feu un comentari