Quatre dones i dos nens assassinats per violència masclista a Espanya en 24 hores

Un home ha estat detingut després que es trobessin restes humanes d'una dona i els seus dos fills a una casa de Las Pedroñeras

Un agent de la Policia Nacional amb un company de la Guàrdia Civil

La ministra d’Igualtat, Ana Redondo, ha declarat que és un dia “terrible i molt difícil” per a Espanya després dels “nombrosos assassinats masclistes” ocorreguts recentment, incloent els casos d’una jove de 20 anys a Granada, una dona de 76 a Màlaga i un altre a Las Pedroñeras (Conca). Redondo ha criticat els discursos negacionistes que, segons ella, “alimenten l’odi i la violència de gènere”.

En el cas més recent, un home ha estat detingut després que es trobessin restes humanes d’una dona i els seus dos fills a una casa de Las Pedroñeras. La ministra ha subratllat la necessitat de reflexionar i utilitzar tots els recursos disponibles per eradicar la violència de masclista, anunciant la convocatòria d’un comitè de crisi per analitzar els recents assassinats. Redondo ha expressat la seva consternació i ha destacat la urgència de lluitar contra el masclisme arrelat a la societat.

Finalment, Redondo ha assenyalat que els discursos negacionistes contribueixen a la violència de masclista i ha instat a la societat a aïllar aquells que neguen aquesta realitat. La ministra ha subratllat la gravetat de la situació i ha reafirmat la seva solidaritat amb les famílies de les víctimes, lamentant la persistència d’un problema que afecta de manera intergeneracional.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari