Nova denúncia d’un exalumne dels Maristes de Rubí contra un docent per tocaments durant els anys 80

Aquest cas se suma a les acusacions recents d'un altre ex estudiant contra dos professors del mateix centre

Cotxe dels Mossos d'Esquadra (Albert Segura Lorrio, ACN)

Un exalumne de l’escola dels Maristes de Rubí (Vallès Occidental) ha presentat una denúncia als Mossos d’Esquadra contra un docent que li hauria fet tocaments durant els anys 80, segons ha avançat El Periódico i han confirmat fonts policials a l’ACN.

El denunciant explica al diari que recentment va llegir una notícia al mateix mitjà sobre una altra denúncia presentada per un altre exalumne, el qual acusava d’abusos dos docents ara ja difunts. Aquella notícia l’ha animat a denunciar el seu cas a la policia. La seva denúncia és contra un altre professor, de manera que s’eleven a tres els docents dels Maristes denunciats per abusos.

Aquest últim denunciant relata que el seu tutor es col·locava darrere d’ell quan estava fent tasques a classe i l’acariciava l’esquena i descendia fins al cul. Assegura que això ho feia davant dels seus companys.

Des que el 2016 El Periódico va iniciar una investigació per suposats abusos als Maristes, han aflorat més de mig centenar de denúncies contra 21 docents d’aquesta institució religiosa. Els fets s’haurien comès entre principis dels 60 del segle passat i el 2018. Eren professors de les escoles barcelonines Sants-Les Corts i la Immaculada i Anna Ravell, Champagnat (Badalona), Valldemia (Mataró), Montserrat (Lleida) i ara dels Maristes de Rubí.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari