Quin exdiputat acusa Espanya de segrestar futbolistes?

La selecció espanyola, abans de jugar contra Albània a l'Eurocopa - Foto: RFEF

Joan Puig, exdiputat d’ERC al Congrés i editor del digital independentista La República, ha reiterat les darreres hores que la selecció espanyola de futbol s’ha classificat per als vuitens de final de l’Eurocopa fent trampes, i ha desitjat “que els eliminin aviat”.

Aquest dimarts, a més, ha adreçat a la xarxa social X un comentari directe al programa radiofònic matinal més seguit a Catalunya, El Món a RAC1, on ha especificat quines trampes veu: “Espanya que fa trampes per jugar, segrestant jugadors catalans obligats a jugar i prohibint la selecció catalana, esperem que el diumenge vinent perdin…”.

“Jugar amb Espanya és una vergonya. Sempre fent trampes”, ha comentat després que Ferran Torres, jugador del Barça, fes el gol de la victòria espanyola contra Albània, en una posició que fregava el fora de joc.

Puig, que ha estat els darrers anys un dels membres electes de l’assemblea del Consell de la República, no va obtenir el 2019 els vots necessaris per ser conseller nacional d’ERC: només aconseguien plaça els quinze primers i Puig va ser divuitè després d’obtenir la confiança de 825 militants.

(Visited 221 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari