Barcelona és la ciutat espanyola més cara per llogar una habitació, segons Idealista

El districte de Ciutat Vella té el preu mitjà mensual rècord: 625 euros

Carrer de Ferran, al districte de Ciutat Vella de Barcelona - Foto: Google Maps

Barcelona és la ciutat més cara d’Espanya per llogar una habitació, amb 550 euros de mitjana cada mes, segons el portal Idealista. La capital catalana supera el preu mensual mig per habitació de Madrid, que és de 525 euros, i de València, amb 400 euros.

Segons el mateix portal immobiliari, el districte amb el preu més elevat d’Espanya és el de Ciutat Vella (Barcelona), amb 625 euros al mes, seguit de Chamberí (Madrid), i Sarrià-Sant Gervasi (Barcelona), amb 612 euros i 605 euros, respectivament. Aquests tres districtes són els únics que superen els 600 euros mensuals per una habitació, recull l’ACN.

Idealista, a més, destaca que sis de cada deu habitacions per llogar es concentren a Madrid, Barcelona i València. Concretament, la capital espanyola concentra la meitat dels pisos compartits; Barcelona, el 20%; i València, el 10%.

Pel que fa als increments interanuals dels tres districtes més cars de l’Estat, a Ciutat Vella, els preus van augmentar un 4,2%; a Chamberí, un 12,3%; i a Sarrià-Sant Gervasi, un 5,2%.

El districte de l’Eixample és el sisè districte més car d’Espanya, amb 590 euros per habitació cada mes, un 7,3% més, mentre que les Corts ocupa l’onzè lloc, amb 550 euros (+7,4%). Gràcia és el dotze, amb 530 euros al mes (+8,2%); Sants Montjuïc, el tretzè, amb 500 euros (+4,2%); Sant Martí, el catorzè, amb 497 euros (+5,7%); i Horta-Guinardó, el quinzè, amb 490 euros (+8,9%).

(Visited 24 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari