Quin membre de la trama russa del ‘procés’ creu que “al nacionalisme català li fa falta certa dosi de sionisme”?

Víctor Terradellas, l’ex-responsable de Relacions Internacionals de Convergència Democràtica que va portar un parell d’emissaris russos al Palau de la Generalitat perquè es reunissin amb Carles Puigdemont hores abans de la declaració d’independència de Catalunya. Terradellas és una peça clau en els esforços de Puigdemont i el seu entorn per assolir el suport de Vladimir Putin a la independència de Catalunya. Ho ha reconegut ell en entrevistes als mitjans de comunicació i quan va declarar davant el jutge. Forma part, clar, del grup de persones que el jutge Joaquín Aguirre considera que han incorregut en el delicte d’“alta traïció”, que no està inclòs en la Llei d’Amnistia aprovada recentment.

Terradellas va intentar també aconseguir el suport de l’Israel de Benjamin Netanyahu. No se’n va sortit tot i el seu entusiasme a favor d’Israel en el seu conflicte amb Palestina. El seu perfil de X està ple de proclames en suport d’aquest país i de Netanyahu. No li va agradar gens que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, anunciés el reconeixement de l’estat palestí. “El PSOE, del GAL a actualment donant suport a Hamàs tot reconeixent la broma d’un Estat palestí. El missatge de Pedro Sánchez queda clar. Jo sempre estaré al costat de la democràcia i de les tradicions que hem heretat. A més com activista primer, havent treballat en molts dels conflictes de les darreres dècades, i com a secretari d’Afers exteriors després, l’aliança amb Israel era i segueix sent imprescindible. Vergonya @UniBarcelona, vergonya @Yolanda_Diaz_”, va escriure el 25 de maig.

La seva pàgina a X està presidida per una bandera catalana i una d’Israel, s’hi defineix com “activista i empresari” i l’encapçala dient “Al nacionalisme català li fa falta certa dosi de sionisme”.

(Visited 272 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari