Amnistiats deu independentistes condemnats per atemptat contra l’autoritat

Un dels beneficiaris de la mesura de perdó va ser sentenciat per aldarulls durant les mobilitzacions de Tsunami Democràtic

El TSJC
El TSJC

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha amnistiat deu independentistes condemnats per atemptats contra l’autoritat comesos durant tres protestes posteriors a l’1-O.

Es tracta, d’una banda, dels condemnats coneguts pel sobrenom dels Tres de Granollers, detinguts l’1-O del 2020 per aldarulls a la plaça Universitat de Barcelona i condemnats a tres mesos de presó.

Entre els amnistiats hi ha també Víctor Verdejo, condemnat a tres anys de presó per la protesta de Tsunami Democràtic al Camp Nou, organitzada el desembre del 2019, segons ha confirmat l’ACN.

A més, han rebut l’amnistia sis persones més, condemnades per les protestes del 30 de gener del 2018 al parc de la Ciutadella de la capital catalana, després de la investidura frustrada de Carles Puigdemont com a president de la Generalitat, cinc de les quals van ser condemnades a entre 5 i 12 mesos de presó. Una més d’aquestes estava encara pendent de judici.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari