Quin llibre vol cremar Agustí Colomines i Companys?

“Missió federal”, de l’economista Francesc Trillas. El que ha estat president de la Mesa d’Edat del Parlament de Catalunya en aquesta nova legislatura va demanar que es cremés aquest llibre quan el va veure promocionat a les xarxes socials. El director de la Fundació Campalans, Pau Solanilla, en va fer una presentació elogiosa en un post on deia: “Tarda d’aïllament amb lectura, “Missió Federal” de @FrancescTrillas. En societats democràtiques els individus i els col·lectius tenen dret a expressar-se i participar en igualtat de condicions en els processos de presa de decisions”.

La resposta d’Agustí Colomines i Companys va ser un altre post en el qual reclamava: “Ja el podeu cremar! Els federalistes no existeixen”. Quan li van recriminar la seva actitud feixista, Colomines va replicar dient que feia una metàfora “per alertar de la inutiltat d’un llibre com aquest en una Espanya centralista i jacobina, que ni els pretesos federalistes, els socialistes, volen canviar”.

El diputat de Junts faria bé de desplaçar-se els dies 29 i 30 a la seu de Comissions Obreres a Catalunya on s’hi celebrarà el congrés “Construint l’Espanya federal”. Millor que no hi porti mistos o encenedor!

(Visited 391 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari