Jupol acusa Interior de mantenir la seva política de “desmantellament” de la Policia Nacional a Catalunya

El sindicat lamenta l'absència de noves places de policia de nou ingrés als grups de policia judicial o d'informació

Policia Nacional
Policia Nacional

El sindicat professional de policia Jupol ha acusat aquest dijous el Ministeri de l’Interior de mantenir la seva política de “desmantellament” de la Policia Nacional a Catalunya. En un comunicat, lamenten l’absència de noves places de policia de nou ingrés per als grups de policia judicial o per als grups d’informació. Segons el sindicat, a més, el ministeri vol reduir a la meitat aquests dos grups a Catalunya. “Una mostra més que l’aposta del Ministeri de l’Interior pels Mossos d’Esquadra, mentre continua negant l’equiparació salarial i la jubilació digna als policies nacionals”, es queixa Jupol.

El sindicat qualifica d'”incomprensible” la política de la Direcció General de la Policia respecte a la Policia Nacional a Catalunya. “Una política que ha portat fins i tot a cedir l’espai de la Prefectura de Via Laietana per als interessos dels independentistes, convertint la instal·lació policial en un espai compartit entre els policies i els que pretenen acabar amb la Policia Nacional a Catalunya”, ha denunciat.

Jupol demana declarar Catalunya com a Zona d’Especial Singularitat, per tal de millorar les condicions de treball dels agents que hi ha estan destinats i davant de “l’assetjament, atac i odi” cap a la Policia nacional que es viu a Catalunya des del procés independentista. Amb aquesta declaració, a parer seu, s’evitaria que els policies marxessin.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari