Josep Rull es reuneix amb Carles Puigdemont a Bèlgica

El president del Parlament es reunirà divendres amb Ruben Wagensberg i diumenge amb Lluís Puig

Carles Puigdemont amb Josep Rull

El president del Parlament, Josep Rull, s’ha reunit a primera hora de la tarda amb l’expresident de la Generalitat i candidat de Junts, Carles Puigdemont, a Bèlgica.

Aquesta tarda també té previst trobar-se amb l’eurodiputat de Junts, Toni Comín. Més tard farà una visita a la delegació del Govern davant la Unió Europea, on té una cita amb el delegat.

Divendres continuarà el seu viatge amb una trobada a la delegació de la Generalitat a Suïssa i després es reunirà amb el diputat d’ERC, Ruben Wagensbwerg, que està a Suïssa després de ser acusat de terrorisme en el cas de Tsunami Democràtic.

Finalment, es veurà amb el diputat de Junts a l’exili i exconseller, Lluís Puig. Serà a la Casa Macià de Prats de Molló, a França.

Aquestes visites als polítics exiliats arriben la mateixa setmana que el president del Parlament hagi constatat que no hi ha cap candidat amb els suports suficients per convocar un debat d’investidura. D’aquesta manera, el cronòmetre de la repetició electoral s’ha posat en marxa i el 26 d’agost és l’últim dia per celebrar un debat d’investidura. Tant Salvador Illa del PSC com Puigdemont de Junts han mostrat la seva voluntat de presentar-s’hi.

(Visited 46 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari