Barcelona condemna el quinzè assassinat masclista d’aquest any a Catalunya

Collboni i Verge han encapçalat el minut de silenci en memòria de la darrera víctima, una dona a qui el seu fill va matar

Minut de silenci a la plaça de Sant Jaume de Barcelona per condemnar el feminicidi d’una dona a mans del seu fill (ACN)

Diverses autoritats de l’Ajuntament de Barcelona i del govern català han fet un minut de silenci aquest dimecres al migdia a la plaça de Sant Jaume de Barcelona per condemnar el feminicidi d’una dona a mans del seu fill que va ocórrer diumenge passat al districte de Ciutat Vella de la ciutat. Es tracta del quinzè feminicidi d’aquest any a Catalunya: deu dones i cinc criatures han estat assassinades, víctimes de la violència masclista.

La dona assassinada tenia 68 anys i va ser trobada en un domicili del carrer del Carme. Poques hores després, el fill, de 42 anys, va ser detingut. La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, ha advertit que la casa “sovint no és un espai segur per a les dones” i ha afegit: “Recordem a totes les dones que els serveis distribuïts pel país estan per acompanyar-vos davant totes les formes de violència masclista”.

L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha encapçalat el minut de silenci, juntament amb altres membres del govern municipal i de diferents grups polítics del consistori, així com representants del Departament d’Igualtat.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari