Vox amenaça de denunciar els periodistes que van informar de factures de Garriga carregades als comptes del grup parlamentari

El líder del partit a Catalunya insisteix que la inclusió dels imports, que xifra en 400 euros, ja va ser esmenada

Ignacio Garriga - Foto: ACN, Marta Sierra

Vox ha amenaçat de denunciar per “calúmnies” els periodistes que van publicar informacions sobre presumptes irregularitats en els comptes del grup parlamentari de la formació d’ultradreta, si no rectifiquen.

Ignacio Garriga, el president del partit a Catalunya, ha insistit que les despeses personals carregades al Parlament ja van ser esmenades, i les ha xifrat en 400 euros, l’endemà que El Confidencial publiqués que un informe de l’oïdora de comptes del Parlament acredita que Garriga va carregar despeses personals al compte de Vox a la cambra per un valor de més de 39.000 euros.

En concret, segons la mateixa informació, Garriga havia inclòs factures de l’AMPA dels seus fills, de la perruqueria o de Glovo. A més, a l’informe hi consten 38.000 euros sense un concepte específic, ja que només hi diu “Ignacio Garriga”, i sobre el qual el dirigent de Vox no ha volgut esclarir a què fan referència.

Tampoc ha explicat quines factures s’han modificat, i ho ha atribuït a una “campanya orquestrada” contra la seva formació. “No ha existit ni una sola irregularitat”, ha afirmat Garriga, que ha titllat les informacions publicades d'”absolutament falses”.

La Mesa del Parlament ha encarregat al secretari general, Albert Capelleras, i al lletrat major, Miquel Palomares, que plantegin dimarts vinent quin marge hi ha per actuar sobre les despeses del grup de Vox.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari