Milei des de Madrid: “El socialisme condueix a la pobresa i a la mort”

Abascal acusa el PSOE i la "dreta covarda i estafadora" del PP de pactar el 90% de les "imposicions" de la UE

El líder de Vox, Santiago Abascal, i el president d'Argentina, Javier Milei, a la convenció 'Europa Viva 24' (Oficina del Presidente, Twitter)
El líder de Vox, Santiago Abascal, i el president d'Argentina, Javier Milei, a la convenció 'Europa Viva 24' (Oficina del Presidente, Twitter).

El president de l’Argentina, Javier Milei, ha assegurat que el socialisme causa “esclavitud i mort” aquest diumenge des de la convenció ‘Europa Viva 24’, organitzada per Vox i amb alguns dels principals líders de l’extrema dreta internacional. “El socialisme condueix a la pobresa i a la mort. Qui ho negui és un ignorant i un mentider”, des del Palau de Vistalegre de Madrid.

Durant la seva intervenció, també s’ha referit a la dona del president del Govern d’Espanya, Begoña Gómez, com la “dona corrupta” i ha ironitzat sobre els cinc dies de reflexió que es va prendre Sánchez. Per la seva banda, el president de Vox, Santiago Abascal, ha acusat el PSOE i la “dreta covarda i estafadora” del PP de pactar el 90% de les directives, lleis i “imposicions” a Espanya des de la UE.

El president de l’Argentina ha fet aquest cap de setmana una breu visita no oficial a Madrid on només s’ha reunit amb empresaris i ha sigut el principal convidat en el míting de Vox. En la seva intervenció, ha criticat que les “elits globals” s’hagin sentit atretes per “idees, discursos i valors” del socialisme i que aquest s’hagi “colat” a la societat, organismes supranacionals, ONG i mitjans de comunicació. “Discursos que diuen que el capitalisme està malament perquè és individualista i el socialisme és bo perquè és altruista”, ha dit.

Milei ha defensat el lliure mercat, que, afirma, genera “prosperitat per a tothom” i que on s’aplica hi ha una “explosió de creixement”, mentre que el socialisme ha sigut un “fracàs econòmic, social, cultural” i que s’ha desenvolupat “sobre una piles i piles de cadàvers sense nom”. “El socialisme és una ideologia que va directament en contra de la natura humana i deriva en esclavitud i mort. No hi ha un altre destí possible. Obrir la porta al socialisme és invitar la mort”, ha reiterat en el seu discurs.

(Visited 65 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari